Video post with youtube / vimeo
2014-05-13
Post with slideshow
2014-05-13

Post with HTML5 Video

Cum sociis natoque penatibus et tortor. Morbi ut urna. Nulla cursus consectetuer. Quisque quis lectus ut justo. Donec enim vehicula non, lobortis velit nulla sem id ligula. Cras at nulla id mi. Cras eu augue nec tortor metus nunc, nonummy at, gravida sodales. Vivamus fermentum wisi, aliquam tellus quis placerat nec, mattis id, mattis egestas, nulla ut tortor.

Mauris mi odio, in faucibus sem dolor sit amet elit. Sed diam id lorem sapien, lacinia at, quam. Nulla ipsum ut nonummy diam ut diam. Suspendisse dolor tellus, condimentum enim est dolor, dictum eu, cursus non, fringilla non, vehicula libero wisi, sed est. Suspendisse est sem, vulputate et, pharetra eget, dignissim volutpat facilisis, wisi id nisl pellentesque ligula. Nulla facilisi. Nullam justo non purus.

Salary Bonus Supervisor
Stephen C. Cox $300 $50 Bob
Josephin Tan $150 Annie
Joyce Ming $200 $35 Andy
James A. Pentel $175 $25 Annie

Vivamus hendrerit nulla erat ornare tortor in vestibulum id, eleifend neque odio fermentum vel, consectetuer at, imperdiet sapien. Donec blandit, dui eu diam. In gravida ornare. Nullam accumsan. In hac habitasse platea dictumst. Praesent feugiat. Cum sociis natoque.

Vélemény, hozzászólás?

Köszönet

Az idei évben is nagy siker volt a TápióFeszt!

Tisztelt Fesztiválozók!  

Nagykáta Város Önkormányzata és a KÁTA Alapítvány, mint szervezők ezúton szeretnénk köszönetünket kifejezni mindazoknak, akik a VII. Tápiófeszt szervezésében, megvalósításában szerepet vállaltak és fáradságot nem ismerve ismét sikerre vitték a rendezvényt.
Köszönjük minden támogatónknak, akik anyagiakkal vagy egyéb támogatásukkal hozzájárultak a fesztivál megrendezéséhez. Nélkülük ilyen színvonalon nem tudott volna megvalósulni a rendezvény.
Hálásak vagyunk a Tápió-vidék megjelent településeinek az általuk bemutatott színvonalas kiállításért. Együttes erővel elértük, hogy a Tápió-vidék jó hírét vihették azok a látogatók, akik nálunk kapcsolódtak ki az elmúlt hétvégén.
Rengeteg pozitív visszajelzést kapunk ismerősöktől és ismeretlenektől. Ez a rendezvény attól különleges, hogy itt a Tápió-vidék települései közösen igyekeznek bemutatni a térségünk sokszínűségét, értékeit.
Külön köszönjük a Tápiómente Táncegyüttesnek és vendégeinek a fergeteges néptánc műsort, a lovas felvonulás résztvevőinek a jelenlétet, amivel emelték a rendezvény színvonalát és a kerékpártúra résztvevőinek, hogy fáradságot nem ismerve teljesítették a 30 km-es távot. Köszönet valamennyi fellépőnek, hogy fergeteges műsorukkal színesítették a rendezvényt.
Köszönjük a Nagykátai Rendőrkapitányság munkatársainak, a nagykátai és a környező települések polgárőreinek, hogy a biztonságunkról az idei évben is gondoskodtak.
Óriási hála és köszönet a fesztiválozóknak a részvételért és kulturált viselkedésükért.
„Köszönjük Nagykáta, köszönjük Tápióvidék, hogy velünk voltatok és velünk vagytok!”
A jövő évi viszontlátás reményében:
A szervezők