Post with slideshow
2014-05-13
menettánc
Post with vertical photo
2014-05-13
Sed dignissim justo. Suspendisse fermentum erat. Duis consequat tortor. Mauris ut tellus a dolor. Suspendisse nec tellus. Donec quis lacus magna, sollicitudin id, turpis. Mauris in velit vel sollicitudin justo. Proin vitae massa nec cursus magna. Fusce blandit eu, ullamcorper in.

Pellentesque molestie placerat, nisl urna felis, malesuada tincidunt, risus sit amet mauris et netus et lacus sit amet quam. Integer mi at metus. Nam consectetuer mollis. Cras eu urna eu odio. Nam turpis ut metus. Donec nulla ipsum wisi, eu auctor mi. Pellentesque pede rhoncus nunc, ac ante pretium nec, nisl. Cras adipiscing elit. Sed dignissim massa. Nulla aliquet neque, vitae arcu nibh nulla ut nulla. Nullam justo. Nulla facilisi. Phasellus dignissim. Morbi feugiat pede. Donec porttitor laoreet ligula ut tellus.

Our company

Cras in mi at felis aliquet congue. Ut a est eget ligula molestie gravida. Curabitur massa. Donec eleifend.

Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Sed posuere consectetur est at lobortis. Morbi leo risus , porta ac consect etur, vestibulum at eros. Donec ullamcorper nulla non metus.

Mission

Praesent dapibus, neque id cursus faucibus, tortor neque egestas augue, eu vulputate magna eros eu erat.

Aenean fermentum, elit eget tincidunt condimentum, eros ipsum rutrum orci, sagittis tempus lacus enim ac dui. Donec non enim in turpis pulvinar facilisis. Ut felis. Praesent dapibus, neque.

Vélemény, hozzászólás?

Köszönet

Az idei évben is nagy siker volt a TápióFeszt!

Tisztelt Fesztiválozók!  

Nagykáta Város Önkormányzata és a KÁTA Alapítvány, mint szervezők ezúton szeretnénk köszönetünket kifejezni mindazoknak, akik a VII. Tápiófeszt szervezésében, megvalósításában szerepet vállaltak és fáradságot nem ismerve ismét sikerre vitték a rendezvényt.
Köszönjük minden támogatónknak, akik anyagiakkal vagy egyéb támogatásukkal hozzájárultak a fesztivál megrendezéséhez. Nélkülük ilyen színvonalon nem tudott volna megvalósulni a rendezvény.
Hálásak vagyunk a Tápió-vidék megjelent településeinek az általuk bemutatott színvonalas kiállításért. Együttes erővel elértük, hogy a Tápió-vidék jó hírét vihették azok a látogatók, akik nálunk kapcsolódtak ki az elmúlt hétvégén.
Rengeteg pozitív visszajelzést kapunk ismerősöktől és ismeretlenektől. Ez a rendezvény attól különleges, hogy itt a Tápió-vidék települései közösen igyekeznek bemutatni a térségünk sokszínűségét, értékeit.
Külön köszönjük a Tápiómente Táncegyüttesnek és vendégeinek a fergeteges néptánc műsort, a lovas felvonulás résztvevőinek a jelenlétet, amivel emelték a rendezvény színvonalát és a kerékpártúra résztvevőinek, hogy fáradságot nem ismerve teljesítették a 30 km-es távot. Köszönet valamennyi fellépőnek, hogy fergeteges műsorukkal színesítették a rendezvényt.
Köszönjük a Nagykátai Rendőrkapitányság munkatársainak, a nagykátai és a környező települések polgárőreinek, hogy a biztonságunkról az idei évben is gondoskodtak.
Óriási hála és köszönet a fesztiválozóknak a részvételért és kulturált viselkedésükért.
„Köszönjük Nagykáta, köszönjük Tápióvidék, hogy velünk voltatok és velünk vagytok!”
A jövő évi viszontlátás reményében:
A szervezők