Információk

Információk

Hirdetési lehetőség

Hirdetési lehetőséget kínálunk Önnek a fesztiválunkon a színpad mellett felállított 15 m²-es LED falon folyamatosan, valamint a színpad hátterében a színpadi produkciók szünetében egy 15 m²-es LED falon, alkalmanként 10 másodperces spot megjelenésére!
gyermek

10 éven aluli gyermekek

Kedves fesztiválozók! A TápióFeszt várja a gyerekeket is! A 10 éven aluli gyermekek a TápióFesztet belépőjegy nélkül látogathatják, szülői felügyelet mellett! A kapcsolódó jogszabályok betartásával.
Információk

Kerékpártúra

TápióFeszt keretén belül kerékpártúrát szervezünk, szeptember 9-én, szombaton a Tápió mentén, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk.
figyelem

Jegyvásárlás

Sziasztok! Elindult az online jegyértékesítés! A Cooltix.hu oldalán elérhetőek a fesztivál jegyek.
tabla

Beléptetési információk

BELÉPÉS A RENDEZVÉNYRE A Rendezvényre belépni a megváltott jegy által meghatározott időkeretek között és feltételek mellett lehet. Az elővételben megvásárolt belépőjegyet a TápióFeszt munkatársai belépéskor ellenőrzik és karszalagra cserélik. A TápióFeszt a karszalagot a beléptetési folyamat során meghatározott természetes személyhez rendeli. A karszalagot az érvényesség ideje alatt a látogató köteles mindvégig viselni. Ezt a rendezők ki- és belépéskor, illetve a Rendezvény területén folyamatosan ellenőrzik. Ha a látogató karszalagja érvénytelen, köteles elhagyni a Rendezvény területét. A karszalag másra át nem ruházható. Elsősorban a kézen hordott karszalag számít érvényesnek, de indokolt, a Tápiófeszt által jóváhagyott esetben a karszalag más olyan végtagon is viselhető, ahonnét az sérülésmentesen nem kerülhet eltávolításra. A sérült – átragasztott, elvágott, megbontott, kézfejnél nagyobb átmérőjű, bármely más módon manipulált, stb. - karszalag érvénytelen. A megrongálódott, elveszett karszalagot a TápióFeszt nem pótolja vagy cseréli.